محیط سای براث

محیط CAYE Broth سای براث مدیفاید ای سی سی تو اوانس

در پکیج های: 100 گرمی*

نام فارسی:

محیط CAYE Broth

نام ماده:

CAYE Broth modified acc. to EVANS

مختصر:

CAYE Broth modified acc. to EVANS

کد محصول مرک:

100060

درصد خلوص:

 

اسم دوم:

 

فرمول:

 

C A S NUMBER:

 

مولار:

 

قابلیت محلول شدن:

39.75 g/l (20 °C)

نقطه جوش:

 

درجه ذوب:

 

 

 

میزان اسیدی:

8.3 - 8.7 (39.75 g/l, H2O, 25 °C) (after autoclaving)

نقطه اشتعال:

 

 

 

 

 

 

 

 

محیط کشت آ یک مدیوم

محیط کشت آ یک مدیوم

پکیج های: 500 گرمی*

نام فارسی:

محیط کشت آ یک مدیوم

نام ماده:

A-1 Medium

مختصر: A-1 Medium
کد محصول مرک:

100415

درصد خلوص:  
اسم دوم:  
فرمول:  
C A S NUMBER:  
مولار:  
قابلیت محلول شدن:  
نقطه جوش:  
درجه ذوب:  
انبوهی:  
میزان اسیدی: 6.7 - 7.1 (31.5 g/l, H2O, 25 °C)
   
   
   
   
 

محیط کشت بلاد آگار

 

 

محیط کشت بلاد آگار

در پکیج های: 500 گرمی*

نام فارسی:

محیط کشت بلاد آگار

نام ماده:

Campylobacter Blood-Free Selective Agar Base (modified CCDA)

مختصر:

Campylobacter Blood-Free Selective Agar Base (modified CCDA)

کد محصول مرک:

100070

درصد خلوص:

 

اسم دوم:

 

فرمول:

 

C A S NUMBER:

 

مولار:

 

قابلیت محلول شدن:

45.5 g/l (100 °C)

نقطه جوش:

 

درجه ذوب:

 

 

 

میزان اسیدی:

7.2 - 7.6 (44.5 g/l, H2O, 25 °C)

 

 

 

 

احتیاط:

 

فرمول ایمنی:

 

 

 

محیط کشت آرتوای آگار

محیط کشت آرتوای آگار

در پکیج های: 500 گرمی*5 کیلویی*

نام فارسی:

محیط کشت آرتوای آگار

نام ماده:

R2A Agar

آرتوای آگار

مختصر: R2A Agar
کد محصول مرک:

100416

درصد خلوص:  
اسم دوم:  
فرمول:  
C A S NUMBER:  
مولار:  
قابلیت محلول شدن: 18.2 g/l (100 °C)
نقطه جوش:  
درجه ذوب:  
انبوهی:  
میزان اسیدی: 7.0 - 7.4 (15.2 g/l, H2O, 25 °C)
   
   
   
   

 

محیط لاکتوز آگار

 

 

محیط لاکتوزتی تی سی آگار با ترگیتول 7

در پکیج های:  

نام فارسی:

لاکتوز آگار

نام ماده:

Lactose TTC agar with Tergitol® 7

مختصر:

Lactose TTC agar with Tergitol® 7

کد محصول مرک:

100074

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

میزان اسیدی:

7.0 - 7.4 (H2O, 25 °C)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

محیط لیستریا سلکتیو آگار

 

 

محیط لیستریا سلکتیو آگار

نام فارسی:

محیط لیستریا

نام ماده:

Listeria Selective-Agar acc. to OTTAVIANI and AGOSTI (ISO 11290)

مختصر:

Listeria Selective-Agar acc. to OTTAVIANI and AGOSTI (ISO 11290)

کد محصول مرک:

100420

درصد درصد خلوص:

 

اسم دوم:

 

 

 

C A S NUMBER:

 

مولار:

 

قابلیت محلول شدن:

 

نقطه جوش:

 

درجه ذوب:

 

انبوهی:

 

میزان اسیدی:

 

نقطه اشتعال:

 

PDF:

 

احتیاط:

 

فرمول ایمنی:

 

 

 

 

 

محیط آسکولین آزاید آگار

 

 

محیط بایل اسکولین آزاید آگار

 در پکیج های:  

نام فارسی:

آسکولین آزاید آگار

نام ماده:

Bile Aesculin Azide Agar

مختصر:

Bile Aesculin Azide Agar

کد محصول مرک:

100077

درصد خلوص:

 

اسم دوم:

 

فرمول:

 

C A S NUMBER:

 

مولار:

 

قابلیت محلول شدن:

 

نقطه جوش:

 

درجه ذوب:

 

انبوهی:

 

میزان اسیدی:

6.9 - 7.3 (H2O, 25 °C)

نقطه اشتعال:

 

PDF:

 

احتیاط:

 

فرمول ایمنی:

 

 

محیط لیستریا سلکتیو آگار بیس

محیط لیستریا سلکتیو آگار بیس

 

 

 

در پکیج های:500 گرمی*

نام فارسی:

محیط لیستریا

نام ماده:

Listeria Selective Agar Base acc. OTTAVIANI and AGOSTI (ISO 11290)

مختصر: Listeria Selective Agar Base acc. OTTAVIANI and AGOSTI (ISO 11290)
کد محصول مرک:

100427

درصد خلوص:  
اسم دوم:  
فرمول:  
C A S NUMBER:  
مولار:  
قابلیت محلول شدن: 70 g/l (100 °C)
نقطه جوش:  
درجه ذوب:  
   
میزان اسیدی: 7.0 - 7.4 (H2O, 25 °C)
نقطه اشتعال:  
   
   
   
 

 

 

 

محیط کشت پریسنس -آبسنس براث

محیط کشت پریسنس -آبسنس براث

 در پکیج های: 500 گرمی*

نام فارسی:

محیط کشت پریسنس -آبسنس براث

نام ماده:

Presence-Absence Broth

مختصر: Presence-Absence Broth
کد محصول مرک:

100414

درصد خلوص:  
اسم دوم:  
فرمول:  
C A S NUMBER:  
مولار:  
قابلیت محلول شدن:  
نقطه جوش:  
درجه ذوب:  
انبوهی:  
میزان اسیدی: 6.6 - 7.0 (30.5 g/l, H2O, 25 °C)
نقطه اشتعال:  
   
احتیاط:  
فرمول ایمنی:  
 

محیط دیکلوران گلیسیرول (دی جی 18)آگار

 

 

محیط دیکلوران گلیسیرول (دی جی 18)آگار

 در پکیج های: 500 گرمی*

نام فارسی:

محیط دیکلوران

نام ماده:

Dichloran Glycerol (DG18)-Agar

مختصر:

Dichloran Glycerol (DG18)-Agar

کد محصول مرک:

100465

درصد خلوص:

 

اسم دوم:

 

فرمول:

 

C A S NUMBER:

 

مولار:

 

قابلیت محلول شدن:

 

نقطه جوش:

 

درجه ذوب:

 

 

 

میزان اسیدی:

5.4 - 5.8 (H2O, 25 °C)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Page 1 of 26

JoomShaper