محیط کشت کازئین هیدرولیزات گلوکز یست اکسترکت براث
در پکیج های: 100 گرمی*
نام فارسی: |
یس اکستراکت براس |
نام ماده: |
Caseinhydrolysate Glucose Yeast extract Broth (Base) |
مختصر: | Caseinhydrolysate Glucose Yeast extract Broth (Base) |
کد محصول مرک: |
101868 |
درصد خلوص: | |
اسم دوم: | |
فرمول: | |
C A S NUMBER: | |
مولار: | |
قابلیت محلول شدن: | 51 g/l (100 °C) |
نقطه جوش: | |
درجه ذوب: | |
انبوهی: | |
میزان اسیدی: | 6.6 - 7.0 (51 g/l, H2O, 25 °C) |
نقطه اشتعال: | |
PDF: | |
احتیاط: | |
فرمول ایمنی: |