ساکارز
در پکیج های: 50 گرمی*250 گرمی*1 کیلویی*5 کیلویی*
نام فارسی: |
ساکارز |
نام ماده: |
Sucrose (saccharose) |
مختصر: | Sucrose (saccharose) |
کد محصول مرک: |
107687 |
درصد خلوص: | Reag. Ph Eur |
اسم دوم: |
Cane sugar, Saccharose کین شوگر،ساکارز |
فرمول: | C12H22O11 |
C A S NUMBER: | 57-50-1 |
مولار: | 342.29 g/mol |
قابلیت محلول شدن: | (20 °C) soluble |
نقطه جوش: | |
درجه ذوب: | 169 - 170 °C |
انبوهی: | |
میزان اسیدی: | 7 (100 g/l, H2O, 20 °C) |
نقطه اشتعال: | |
PDF: | |
احتیاط: | |
فرمول ایمنی: |