نشاسته آزمایشگاهی

 نشاسته

در پکیج های: 50 گرمی*100 گرمی*250 گرمی*1 کیلویی*5 کیلویی*25 کیلویی*

نام فارسی:

نشاسته

نام ماده:

Starch

مختصر: Starch
کد محصول مرک:

101252

درصد درصد خلوص: ISO
اسم دوم:

Amylum

آمیلوم

فرمول: (C6H10O5)n
C A S NUMBER: 9005-84-9
مولار:  
قابلیت محلول شدن: 50 g/l (90 °C)
نقطه جوش:  
درجه ذوب:  
انبوهی:  
میزان اسیدی: 6.0 - 7.5 (20 g/l, H2O, 25 °C)
نقطه اشتعال:  
PDF:  
احتیاط:  
فرمول ایمنی:  
 
JoomShaper